Home » About

About Daryl Sadijo

He hallo, leuk dat u mijn website bezoekt en geïnteresseerd bent in de man achter de camera.

Mijn naam is Daryl Sadijo, aangenaam. Ik ben een allround fotograaf woonachtig in Zoetermeer. Ik ben gespecialiseerd in bedrijfsreportages, portret- en evenementfotografie. Dit doe ik voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Voor bedrijven en consumenten die zich graag willen presenteren met professionele foto’s.

In 1989 ben ik geboren in Paramaribo. Toen ik drie jaar oud was ben ik naar Nederland verhuisd. Hier ben ik opgegroeid en heb ik mijn volledige opleiding afgerond. Na de middelbare school heb ik op het ROC Leiden eerst de opleiding tot boekhoudkundig medewerker gevolgd en daarna de opleiding tot administrateur. Hierna heb ik mijn Propedeuse accountancy behaald op de Haagse Hogeschool. Accountancy bleek niet helemaal bij mij te passen, hierdoor heb ik gekozen om over te stappen naar bedrijfseconomie. In 2015 heb ik mijn diploma bedrijfseconomie behaald.

Nadat ik mijn studie heb afgerond ben ik aan de slag gegaan als sales- en marketingmedewerker. Het leuke aan marketing is dat ik mijn creativiteit hierin kwijt kan. Het bedrijf waarvoor ik werkte wilde een eigen fotostudio opzetten. Doordat ik de nodige kennis qua fotografie in huis had, heb ik de verantwoordelijkheid gekregen om een fotostudio op te zetten. Deze studio gebruikte ik regelmatig voor het maken van product- en sfeerfoto’s. Deze foto’s gebruikte ik dan voor de website, brochures, flyers en catalogus.

Mijn passie voor fotografie is ongeveer twee jaar geleden ontstaan. Ik had mijn eigen fashion blog op Instagram en was niet tevreden over de kwaliteit van mijn foto’s. Deze foto’s maakte ik met mijn telefoon. Ik besloot een spiegelreflexcamera aan te schaffen, deze camera heb ik eigen gemaakt. Tijdens de vakanties nam ik mijn spiegelreflexcamera mee en zo begon mijn liefde voor fotografie zich te ontwikkelen. Reizen is naast fotografie een van mijn grootste passies. De combinatie reizen en fotografie is dan ook iets dat ik graag doe. Ik ben van plan nog veel mooie reizen te gaan maken in de toekomst. Fotograferen tijdens mijn reizen doe ik als vrijwerk. In mijn portfolio deel ik een aantal van deze foto’s.

Elke keer opnieuw ga ik opzoek naar het maken van het perfecte plaatje. Mijn doel is om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik begon met het volgen van workshops, masterclasses, lezingen en het bezoeken van beurzen. Dit helpt mij bij het opdoen van kennis en inspiratie. In februari 2019 ben ik begonnen met de fotovakopleiding in Rotterdam. Een officieel diploma in de fotografie vind ik van toegevoegde waarde voor mijn bedrijf. De feedback van de professionals op school zorgt ervoor dat ik kritisch naar mijzelf kijk, hierdoor kan ik mijzelf verbeteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust een kijkje op mijn website.

Mocht u het leuk vinden om meer over mij te weten te komen? Volg mij dan op

Instagram
Instagram (privé)
Facebook
Linkedin

Hobby’s & interesses

  • Fotografie
  • Reizen
  • Fashion
  • TV Series
  • Films
  • Games
  • Sporten
  • Technologie

Instagram Daryl Sadijo